DJ Erik de Gast

DJ &
GASTHEER

LEUKE GAST

BOEK NU

KWALITEIT &
INTERACTIEF

DANSBAAR &
SMAAKVOL

DJ voor een feest: Erik de Gast

DJ Erik de Gast is een veelzijdig artiest die een breed scala aan disco, funk en jazzy house muziek draait tijdens vele events en feesten. Altijd improviserend houdt hij goed contact met zijn publiek en speelt daar makkelijk op in. Erik de Gast draait door heel Nederland, en daarbuiten. Omdat hij in zeer diverse clubs en horeca gelegenheden draait weet hij een groot publiek aan te spreken. Ook genres buiten de eerder genoemde spreekt hij daarom regelmatig aan zoals de dansbare jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw.

Begonnen met het draaien van vinyl switchte Erik al snel over op digitale muziekvormen. Daar het tegenwoordig weer mogelijk is om digitaal muziek aan te sturen met zijn geliefde vinyl kunt u hem vandaag de dag weer regelmatig achter de oude Technics draaitafels zien, of grijpt hij nog wel eens terug in zijn platenkoffers.

Geheel in stijl gekleed staat hij met een knipoog achter de knoppen, en deze nonchalance hoort u ook in zijn muziek.

Lees meer

Dj Erik de Gast aanvullen met een van onze andere toffe artiesten en concepten? Hieronder hebben wij er al vast 4 geselecteerd die hem perfect aanvullen! Wij denken graag met je mee voor een perfecte line-up.

CONTACT

Kikks nog beter leren kennen?

Kopje Koffie?

Neem contact op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE AVONTUREN?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of link je aan onze socials!

® Kikks events & entertainment | Privacyverklaring | 2020