Liefdesliedjes

LIVE MUZIEK KAN JULLIE BRUILOFT EN CEREMONIE NOG MEER KLEUR GEVEN.
Live muziek voor het feestje op jouw bruiloft of de muzikale begeleiding tijdens de ceremonie zorgt ervoor dat deze bijzondere dag onvergetelijk wordt. Kikks heeft samen met LoveSound een aantal acts geselecteerd die hier perfect bij passen. Deze artiesten leveren maatwerk en voelen de gewenste sfeer supergoed aan.
Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Kikks - evenementenbureau Nijmegen
darling
Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Kikks - evenementenbureau Nijmegen

live muziek tijdens de ceremonie is echt een meerwaarde.

Kikks - evenementenbureau Nijmegen


De ceremonie is júllie moment: bijzonder, uniek, persoonlijk en helemaal passend bij jullie. En zo hoort ook de muziek te zijn, passend bij wat jullie eigen maakt en dus helemaal naar wens samengesteld. Hebben jullie bijvoorbeeld een bruiloft in een idyllische boomgaard? Dan is een combinatie van zang en akoestisch gitaar geweldig! Vindt de ceremonie plaats in een kasteel, klooster, kerk of misschien een prachtige tuin? Dan is een pianist (met wit of zwart vleugeltje) weer een bijzondere aanvulling. Of misschien Close Harmony in een kerk? Alles is mogelijk.

Previous slide
Next slide

muziek tijdens de ceremonie en borrel is een perfecte combi.

Alle live acts zijn flexibel in te zetten. Naast de invulling van de ceremonie kunnen de muzikanten ook tijdens de borrel spelen. Vaak maken we dan een voorstel op maat zodat je geen dubbele kosten hebt. We maken gewoon een leuke combideal.

EEN STIJLVOLLE EN BIJZONDERE INVULLING VAN DE DAG VAN JOUW DROMEN!

ONZE GALLERIJ