SCHUIN IN DE TUIN

HET DOLLE POP-UP TUINFESTIVAL VAN 2021! (COVID PROOF)

Schuin in de tuin; Hét mini pop-up festival dat in no-time staat als een huis inclusief deco voor die echte festival vibe. Een interactief programma met het dj-duo De Disco Daddies en meer!
Ben jij brutaal genoeg en durf je het aan? Met goede muziek en veel gekkigheid is dit concept perfect voor jou. Ga je mee op een supervette ontdekkingsreis in je eigen tuin?

Schuin in de Tuin kan geheel coronaproof ingezet worden!

Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Kikks - evenementenbureau Nijmegen

Een gruwelijk festival in je eigen tuin!

Kikks - evenementenbureau Nijmegen
Wat begon als een leuk verjaardagsidee tijdens Covid-19 is nu een waar mini-festival. In je eigen tuin. Alles wat een festival zo tof maakt, kan nu gewoon bij jou thuis! Bij binnenkomst krijg je een polsbandje zoals bij een echt festival. Je loopt langs het toilet dat er nu uitziet als Dixi. Want ja, ook dat hoort er nu eenmaal bij. Als je de tuin inloopt, dan weet je het, deze dag wordt goud!

Schuin in de Tuin heeft jouw tuin onherkenbaar gemaakt. Het is volledig omgetoverd tot een mini-festivalterrein. Overal lampjes en andere gezelligheid. Kijk je naar links, daar is de food corner en bar. In het midden een mini-zwembadje voor de verkoeling en rechts vind je een heuse DJ booth.
Previous slide
Next slide
Video afspelen

Flamingo’s, muziekbingo, SILENT DISCO & andere gekkigheid.

Als je denkt dat het daarbij blijft, zie je ook nog eens de limbostok, discoballen en heel veel opblaasbare flamingo’s. Het lijkt bijna alsof FeestDJ Ruud hier een bommetje heeft gedropt.

Schuin in de Tuin verzorgt niet alleen aankleding, maar ook de muziek. Een DJ booth zonder DJ doet niet zoveel, daarom krijg je het dj duo de Disco Daddies erbij! Wil je meer artiesten? Geen probleem, wij regelen het. En wat dacht je van onze mega muziekbingo met vreselijk grappige prijzen voor alle winnaars?

Oh, en hebben de buren geen behoefte aan decibellen? Dan leveren we toch gewoon onze hilarische Silent Disco Show? Gegarandeerd buur-vriendelijk! 

EEN TE GEK POP-UP FESTIVAL IN JE EIGEN TUIN. WIE WIL DAT NU NIET?
Schuin in de tuin - Kikks - evenementenbureau Nijmegen

ONZE GALLERIJ