Roaring Twenties party: The Grand Affair

CLASSY

SEXY &
SWINGEN

NU BOEKEN

DANSBAAR

STIJLVOL
DECOR

Roaring Twenties party: The Grand Affair

The Grand Affair is de perfecte band wanneer je een Roaring Twenties party gaat organiseren. Ook zijn ze te boeken voor je beurs, bruiloft of ander feest!

Poets de dansschoenen op, trek je fijnste dansjurk aan en swing de Charleston als Coco Chanel! The Grand Affair is het smokey pianoconcept dat op iedere locatie naar jou toe komt. Parkeer de T-Ford voor de deur en betreed een Chicago look-a-like pianobar in de tijd van het meest ritmische decennium van de vorige eeuw: the Roaring Twenties!

Als stralend middelpunt bespeelt miss Lola Parker, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen de dansvloer. Smeer je keel aan de bar bij de zingende bartender mister Charles Lindbergh en kies een muzikale cocktail van zijn interactieve muziekmenukaart. Op verzoek wordt het volledig repertoire, met nummers van toen én nu, live gespeeld.

Lees meer

Opzoek naar een avondvullend programma dat oa. de act The Grand Affair perfect aanvult? Hieronder hebben we een viertal concepten geselecteerd die perfect zouden aansluiten bij deze act.

CONTACT

Kikks nog beter leren kennen?

Kopje Koffie?

Neem contact op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE AVONTUREN?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of link je aan onze socials!

® Kikks events & entertainment | Privacyverklaring | 2020