SILENT DISCO EVENTS

100% GEZELLIG

INTERACTIEF

NU BOEKEN

INTIEME SFEER

CARAVAN & PODIUM

SILENT DISCO EVENTS

SILENT DISCO is een concept waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj of zelfs met een live band. Er wordt geen gebruik gemaakt van speakers, maar van een radionetwerk dat de muziek doorstuurt naar de koptelefoons. Het ziet er niet alleen heel komisch uit, het is ook nog eens mega leuk en vernieuwend!

Silent Disco is razend populair en de sfeer is altijd voortreffelijk. Silent Disco events biedt verschillende concepten op maat en deze programmeren we op festivals, bedrijfsfeesten en zelfs op bruiloften. Vooral de Silent Disco met meerdere kanalen is populair. Hierbij kunnen de bezoekers, met een knop op de hoofdtelefoon, kiezen tussen verschillende DJ’s en muziekstijlen, en dus bepaal je zelf naar welke muziek je wilt luisteren. Vet toch!

Silent Disco events werkt exclusief samen met de Disco Daddies en hun vrienden. Deze (gast)heren zijn graag geziene gasten in de muziekwereld en ze zorgen voor een onvergetelijke en unieke ervaring.

Zoek je een avond/middag vullend programma met meer variatie? De SILENT Disco Daddies werken graag samen met de volgende artiesten. Kikks kan samen met jou een tof programma samenstellen zodat meerdere acts bij elkaar aansluiten en het event nog spectaculairder wordt. Wij denken graag met je mee.

CONTACT

Kikks nog beter leren kennen?

Neem contact op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE AVONTUREN?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of link je aan onze socials!

2018 Kikks.nl – Kikks, enjoy the moment | @Kikks | Privacyverklaring