Kikks heeft ervoor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een onvergetelijk feest ter gelegenheid van ons 90-jarig bestaan van ons bedrijf. Van de catering tot en met de aankleding en muzikale omlijsting: alles was tot in de puntjes geregeld. Kikks luistert naar je wensen en komt proactief met creatieve oplossingen. Kortom: een fijne partner om mee samen te werken.    

    Wat wij het fijnste vinden in de samenwerking met Kikks is dat zij enorm snel en vakkundig kunnen schakelen en 'altijd' bereikbaar zijn. Ze werken met een klein proactief team met ieder een eigen discipline. Daarnaast zijn het ook nog eens leuke gasten!    

    Wij hebben samen met het team van Kikks een erg bijzonder 25-jarig jubileum georganiseerd. Deze club enthousiastelingen weten van aanpakken en snapte precies wat wij voor ogen hadden. Een schot in de roos wat ons betreft!    

Klanten geven ons een

9,1

LAAT EVENTS MAAR AAN ONS OVER

Wij organiseren bijzondere evenementen met daarin creatieve concepten die gebaseerd zijn op uw doelgroep, doelstelling en budget! Wij houden van een 'no nonsense' aanpak en stropen de mouwen graag voor u op! Wij zijn ervan overtuigd dat energie, creativiteit, persoonlijkheid, nuchterheid en een tikkeltje ondeugendheid de beste ingredi├źnten zijn om tot een goed event te komen. Door onze passie en doorzettingsvermogen samen te voegen, met inmiddels al wat jaartjes ervaring, weten we altijd de juiste snaar te raken! Kikks staat voor een kick-ass aanpak!

KIKKS EVENTS

ONZE AVONTUREN

Hieronder vind je een greep uit onze eerdere avonturen!

Met deze fijne klanten hebben we al samen mogen werken

WILT U OOK HET AVONTUUR MET ONS AANGAAN?

Zit je eraan te denken om een event te organiseren of ben je zoekende naar de juiste manier om een bepaalde boodschap te communiceren? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en je zult verbaasd zijn over wat er met een kop koffie allemaal kan ontstaan!

CONTACT

Kikks nog beter leren kennen?

Kopje Koffie?

Neem contact op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE AVONTUREN?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of link je aan onze socials!

® Kikks events & entertainment | Privacyverklaring | 2020