Kikks heeft ervoor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een onvergetelijk feest ter gelegenheid van ons 90-jarig bestaan van ons bedrijf. Van de catering tot en met de aankleding en muzikale omlijsting: alles was tot in de puntjes geregeld. Kikks luistert naar je wensen en komt proactief met creatieve oplossingen. Kortom: een fijne partner om mee samen te werken.    

    Wij zijn met Kikks het avontuur aan gegaan om voor ons 25 jarig bestaat een bijzonder evenement neer te zetten. Deze club enthousiastelingen weten van aanpakken en snapte precies wat wij voor ogen hadden. Een schot in de roos! Bedankt.    

       

Klanten geven ons een

9,1

LAAT EVENTS MAAR AAN ONS OVER

Wij worden enthousiast wanneer wij samen met jou de vertaalslag mogen maken van een visie en strategie naar een passend en bijzonder event. Wij denken dat energie, creativiteit, persoonlijkheid, nuchterheid en een tikkeltje ondeugendheid de beste ingrediƫnten zijn om tot een goed event te komen. Door onze passie en creativiteit samen te voegen, met inmiddels al wat jaartjes ervaring, weten we altijd de juiste snaar te raken! Kikks staat voor een kick-ass aanpak!

KIKKS EVENTS

ONZE AVONTUREN

Hieronder vind je een greep uit onze avonturen die we hebben beleefd!

Met deze fijne klanten hebben we al samen mogen werken

EEN NIEUW AVONTUUR VOOR ONS?

Zit je eraan te denken om een event te organiseren of ben je zoekende naar de juiste manier om een bepaalde boodschap te communiceren? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op! Je zult verbaasd zijn over wat er met een kop koffie allemaal kan ontstaan!

CONTACT

Kikks nog beter leren kennen?

Neem contact op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE AVONTUREN?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of link je aan onze socials!

2018 Kikks.nl – Kikks, enjoy the moment | @Kikks | Privacyverklaring