Het feestje was direct 'aan' Jullie bijdrage aan onze bruiloft vanuit Piano & Co in combi met de DJ zette precies het feest neer waar we op hadden gehoopt; de band begon te spelen, de dansvloer stond gelijk vol en was pas weer leeg nadat ze de laatste noten speelden. Geweldige interactie met onze gasten en een super-muzikale bezetting, top! Groetjes Ruben uit Groningen.    

    The Grand Pianobar (Bar.21) is een super concept. Wij hebben dit concept ingezet tijdens ons jaarlijkse personeelsfeest en dit was helemaal gaaf. De cocktailshakers maakte er echt een show van en de muzikanten voelde perfect de sfeer aan. Lang geleden dat we zo'n leuk feest hebben gehad! Super bedankt team Kikks. Gr. Bar | Rabobank ZO    

    Wat een briljante mannen zeg die Disco Daddies. Al vanaf de eerste seconde ging 't dak er compleet vanaf, geen seconde stil gestaan en alle 150 gasten (zonder uitzonderingen) gingen compleet uit hun dak. Dus.. ben je op zoek naar een knalfeest, boek de Disco Daddies echt! Thanks, groetjes Inge Rit Peters.    

Klanten geven ons een

9,1

ALTIJD IETS GAAFS OP HET PODIUM

Ooit is KIKKS begonnen met het samenstellen van een band. Nu speelt deze band iedere week ergens in Nederland en soms er buiten. Iets waar wij enorm trots op zijn, maar wat ons ook de energie heeft gegeven om deze lijn door te zetten. We willen net even dat extra stapje zetten om jou voor langere tijd aan ons te binden. Dit doen we met een klein creatief team en met hard werken. Zo kunnen we snel en persoonlijk schakelen en denken wij 'echt' met je mee!

KIKKS ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT BOEKEN

Hieronder vind je de complete entertainment concepten waar wij helemaal weg van zijn! Blader er eens rustig doorheen en laat het ons gerust weten als je ergens vragen over hebt.

Met deze fijne klanten hebben we al samen mogen werken

ENTERTAINMENT GEKOZEN EN NU?

In het onderstaande stappenplan leggen we kort uit hoe wij werken en wat je van ons kan verwachten.

1. Kies & mail. Bellen mag ook. En geen zorgen, het is uiteraard vrijblijvend!
2. Wij checken de beschikbaarheid en koppelen dit binnen 24 uur nog aan je terug. Tevens ontvang je alle nodige informatie en zetten wij desgewenst een vrijblijvende optie in onze agenda, zodat je ondertussen je vrienden, familie of collega’s enthousiast kan maken. 😉 Let op; deze houden wij 'standaard' ca. 14 dagen voor je vast.
3. Yes? Bevestig jij de optie? Dan zetten wij de band en/of concept voor je vast op de desbetreffende datum. D.m.v. een invulformulier, die wij je dan toezenden, zorgen we ervoor dat wij alle nodige informatie krijgen zodat we echt niks vergeten.
4. Je ontvangt van ons een opdrachtbevestiging met daarin alle details. Uiteraard bespreken we zowel per mail als telefonisch alle nodige zaken nog door en zullen wij ervoor zorgen dat alles perfect geregeld is!
5. In de week voorafgaand aan het evenement of feest nemen we nog contact op met de locatie en spreken met hen alle technische en logistieke details door. Geen zorgen meer en geniet van jullie feest.. PartyTime!

CONTACT

Kikks nog beter leren kennen?

Kopje Koffie?

Neem contact op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE AVONTUREN?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of link je aan onze socials!

® Kikks events & entertainment | Privacyverklaring | 2020